MIAMI – primul tur

ANA BOGDAN – K. Siniakova 2-6, 4-6

SIMONA HALEP – P. Badosa (22.15)

JAQUELINE CRISTIAN – D. Parry (23.30)

Simona Halep este echipată, la încălzire, în culorile Ucrainei: galben şi albastru.

Sabalenka, pe care Halep ar putea s-o înfrunte în turul secund la Miami, a decis să participe la turneu. Halep o conduce cu 2-0 la general pe Badosa, pe zgură şi pe iarbă.

View this post on Instagram

A post shared by Andres Ghisolfo (@mundotenisarg)

ULTIMELE ȘTIRI

Putin va merge în China, în mai, pentru a discuta cu Xi Jinping. Este prima deplasare în străinătate a președintelui rus de la câștigarea noului mandat

Ucraina nu renunţă la coasta de sud a Mării Negre şi construieşte o linie fortificată

O „eroare” a permis clienţilor unei bănci să retragă de la bancomate mai mulţi bani decât aveau

A început meciul Simona Halep – Paula Badosa, de la Miami. „Simo”, la primire

Vezi mai multe articole din categoria sport

Simona încă nu are antrenor, după despărţirea de Patrick Mouratoglou. Nici puncte nu are în clasamentul mondial, beneficiind de un wild card pentru a pătrunde pe tabloul principal în Florida.

Simona este la Miami doar cu Joao Monteiro, un sparring partner portughez, şi de un fizioterapeut român. Dar la antrenamentul de dinaintea meciului cu Badosa (80 WTA) a avut parte şi de ajutorul fostului ei antrenor, Darren Cahill.

Australianul lucrează acum cu italianul Jannik Sinner, campionul de la Australian Open, şi a profitat de timpul liber pe care-l are înainte de startul meciurilor de pe tabloul masculin şi a asistat la sesiunea de antrenament a Simonei Halep, cei doi fiind fotografiaţi împreună.

În mod oarecum straniu, românca este favorită la casele de pariuri, asta pentru că Badosa nu traversează o perioadă deosebită.