Kim Kardashian și noul ei iubit, Odell Beckham Jr., au fost surprinși mergând la Chateau Marmont pentru petrecerea de după Gala Premiilor Oscar.

De când a intentat divorțul de Kanye West în 2021, viața amoroasă a lui Kim Kardashian a fost relativ liniștită (cu excepția relației fulminante cu Pete Davidson). Acum, însă, lucrurile încep să intre pe făgașul normal pentru vedeta de reality-show, despre care se zvonește că se întâlnește cu receptorul NFL Odell Beckham Jr, conform Harper’s Bazaar.

Zvonurile despre posibila idilă dintre cei doi au circulat pentru prima dată în septembrie 2023, când o sursă a declarat că Kardashian și Beckham „ieșeau împreună”. În februarie 2024, cei doi au fost văzuți împreună la o petrecere de la Super Bowl LVIII, ceea ce nu a făcut decât să ducă la noi speculații că formează o pereche.

La o lună de la întâlnirea de la Super Bowl, Kardashian și Beckham au participat împreună la petrecerea de după gala Vanity Fair de decernare a premiilor Oscar.

Vedeta, în vârstă de 43 de ani, a arătat elegant într-o rochie albă, asimetrică, cu un detaliu dramatic în partea de sus. Rochia, care i-a scos în evidență talia și șoldurile, a fost accesorizată cu o pereche de cercei strălucitori și o pereche de ochelari negri de soare.

Odell Beckham Jr. a purtat o ținută neagră, în contrast cu cea a iubitei sale. El și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari negri de soare.