Kanye West și soția sa, Bianca Censori, au atras privirile trecătorilor când au apărut în oraș, duminică seară, în Los Angeles, purtând ținute contrastante.

În timp ce rapperul era îmbrăcat din cap până în picioare în negru, partenera sa de 29 de ani a fost de neignorat într-o rochie complet transparentă și părea că nu poartă lenjerie intimă, scrie Daily Mail.

Cuplul controversat a fost observat trecând pe lângă fani pe stradă, îndreptându-se spre o cină romantică la restaurantul italian Bacari din LA, un loc ceva mai select față de recenta lor vizită la The Cheesecake Factory.

Colorând orașul în roșu, Censori și-a completat ținuta din latex cu o pereche de șosete roșii și tocuri de satin roșu.

Bianca a fost criticată anterior pentru că a ales să nu poarte lenjerie intimă în public, în Franța, unde ar fi putut să se confrunte cu închisoarea sau o amendă usturătoare de peste 16.000 de dolari pentru expunere indecentă.

Totuși, mai târziu a fost dezvăluit că frumoasa brunetă a utilizat un truc folosit de actorii de la Hollywood pentru a crea iluzia de nuditate.

Bianca, de care publicul este îngrijorat că este folosită ca un „instrument de marketing” de către West, părea fericită stând alături de soțul ei.

Kanye și Bianca s-au căsătorit în decembrie 2022, la câteva săptămâni după finalizarea divorțului lui cu Kim Kardashian, cu care are patru copii.

Kanye a expus-o pe Bianca în întreaga lume purtând ținute provocatoare – inclusiv mergând fără nimic pe sub o pelerină transparentă în LA și apărând fără pantaloni în străinătate, iar îngrijorările cresc în legătură cu faptul că ea ar fi controlată de rapperul controversat.

Ultima apariție a lui Kanye în LA vine în contextul unui nou proces împotriva rapperului din partea unui fost angajat al acum defunctei Donda Academy.

Fostul angajat Yeezy, Trevor Phillips – care a lucrat pentru compania de design a rapperului înainte de a trece la Donda Academy din California – a depus, marți, în Los Angeles, mărturii într-un proces incendiar, care include afirmații că rapperul a amenințat că le va rade capetele elevilor de la Donda Academy și îi va „închide în cuști”.

În documentele legale obținute de Rolling Stone, Phillips afirmă, de asemenea, că West ar fi „exprimat cu mândrie” opiniile sale antisemite în fața elevilor.

Phillips, care și-a început angajamentul de nouă luni cu West în noiembrie 2022, susține, de asemenea, că West le-a spus unor copii că „vrea să le radă capetele” și „intenționa să facă o închisoare la școală”, care costa 15.000 de dolari pe an pentru a participa.

În procesul se susține, de asemenea, că West a oferit un tratament preferențial angajaților albi, a pretins că se masturbează în fața lui Phillips și a amenințat că îl va lovi pe acesta în timpul unui „acces de furie”.

Phillips afirmă că, atunci când a încercat să se opună „bigotismului” rapperului, acesta „a răspuns fără milă, cu hărțuire continuă, umilire și încercări de a-l controla și a-l distruge mental pe Phillips”.

„Răutatea lui Kanye față de reclamant a culminat în cele din urmă cu o izbucnire vulgară în fața copiilor de la școală și a părinților lor. Kanye chiar l-a amenințat pe Phillips cu violența fizică”.