Kanye West a iscat o nouă controversă după ce s-a comparat cu „Dumnezeu” și a recunoscut că are „probleme cu Iisus” într-un nou interviu.

Kanye West, cunoscut acum drept Ye, a apărut în interviul de 80 de minute alături de cel mai recent colaborator al său, Ty Dolla Sign, potrivit Indy100.

Aceștia au discutat mai multe subiecte, unul dintre ele fiind religia. West s-a arătat în ultimii ani ca fiind o persoană religioasă, mai ales în albumele „Donda” și „Jesus is King”.

În interviu, Kanye West a declarat că are „probleme cu Iisus”, adăugând că „au fost multe lucruri prin care am trecut și pentru care m-am rugat, dar nu l-am văzut pe Iisus să apară”.

„Singurul lucru cu care chiar nu sunt de acord este: mă voi ruga pentru tine. Adică tu poți, de fapt, să faci ceva fizic, mai mult decât să te rogi. Avem mentalitatea că asta e tot ce trebuie să se întâmple, dar nu ne rugăm pentru ieșirea noastră din închisoare. Nu ne rugăm pentru ieșirea noastră din clinicile de avort. Nu ne rugăm să ne recuperăm pământul care a fost mereu al nostru. Rugăciunile nu funcționează”, a mai spus acesta.

Ulterior, după ce a fost întrebat cum a reușit să nu dispară, West a spus: „Pentru că sunt Dumnezeu. Și pentru oricine mă contrazice, sunt Dumnezeu pentru mine. Nu poți să-mi spui cine sunt. Eu nu pot să vă spun vouă. Este slujba ta să asculți. Sunt Dumnezeul meu. Nu știu încă dacă sunt în Rai”.