Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață la doar 42 de ani.

Fost jucător de hochei, acesta se afla alături de dubla câştigătoare de Grand Slam la Miami, acolo unde cei doi locuiau. Koltsov a participat la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

Campioana de la Australian Open trece prin momente extrem de grele, după ce partenerul ei de viață, cu care avea o relație de 3 ani, a murit subit.

Teribilul anunţ a fost făcut de site-ul federaţiei de hochei din Belarus, în această noapte.

Sursa nu a oferit detalii despre cauza decesului fostului internaţional.

Fost hocheist în NHL, la Pittsburgh Penguins, Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver și a fost un simbol pentru formația rusă Salavat Yulaev, al cărei antrenor era în prezent.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, a fost anunțul clubului.

Campioana de la Australian Open a trecut printr-o altă dramă în urmă cu câțiva ani, când tatăl său, cel care a îndreptat-o spre tenis și cu care avea o relație fantastică, s-a stins subit.

Momentan nu se cunosc detalii clare despre cauza decesuluilui Konstantin Koltsov, dar acesta era prezent în Miami, acolo unde Sabalenka urma să participe la turneul WTA 1000.

La Miami Open, numărul doi WTA are un prim tur liber, iar în runda a doua urma să joace, joi, cu învingătoarea din partida Simona Halep – Paula Badosa.