Irina Rimes se pregătește pentru un nou concert la Sala Palatului, unde va aduce conceptul „Sufrageria Irinei”.

A fost gândit acum câțiva ani, când artista își interpreta melodiile în confortul propriei case. Pregăririle sunt în toi, pentru că organizatorii au misiunea să re-creeze atmosfera intimă.

Alături de Irina vor urca pe scenă mai mulți invitați surpiză, printre care Tudor Chriliă, Andra și Mircea Baniciu.

Irina Rimes încearcă să aducă intimitatea propriului cămin la Sala Palatului. Spectatorii se vor bucura de creațiile muzicale într-o atmosferă confortabilă, primitoare.

Irina Rimes: „Concertul asta este o istorie. Este o poveste a tot ce am trăit eu până acum și sunt povești în care se poate regăsi oricine, pentru că am iubit cu toții. Aș vrea totuși să se simtă acasă și să plece de aici cu pace în suflet.”

Organizatorii muncesc de două săptămâni pentru a realiza decorul perfect, care să transmită starea pe care artista o are în propria locuință.

Andra este unul dintre artiștii care va urca la un moment dat pe scenă alături de Irina Rimes.

Andra: „ Cântăm o piesă pe care ea mi-a scris-o mie. Mai ales că suntem în martie și mă gândesc să le cântăm doamnelor „Sunt puternică”. La începutul carierei ei erau concerte într-o sufragerie. Ea stătea în ghenunchi și cânta, îmi amintesc foarte bine că am prins mare drag de ea ca și artist.”

Irina Rimes: „Am și un invitat misterios cu care o să lansez o piesă în ziua aceea și sunt foarte curioasă cum va fi primit de public.”

Spectacolul programat în 13 martie, al doilea susținut de artistă la Sala Palatului. Un bilet costă între 80 și 350 de lei.