A opta săptămână departe de casă, de confort, de familie și de toți cei dragi. A opta etapă dintr-un sezon mai puternic, mai neașteptat și mai dur ca niciodată.

O șansă de a arăta cine poate merge până la capăt. Este Survivor All Stars, iar fiecare zi în competiție ridică miza și mai sus.

Ca de fiecare dată, telespectatorii nu au ratat nicio secundă din emisiune, iar Faimoșii și Războinicii le-au oferit spectacol atât pe traseu, cât și în afara lui.

Ana Pal (29 de ani) este noua concurentă care s-a alăturat tribului roșu. Ea a mai participat la Survivor în 2020 și a fost descalificată din cauza unei confruntări dure cu Andrei Ciobanu, care acum îi este coleg de echipă.

„Ce caută Andrei în echipa Faimoșilor? Ce să zic? Acum că suntem împreună, trebuie să îngropăm securea războiului”, a spus ea.

În doar câteva ore show-ul revine, iar de această dată vom vedea cum se descurcă triburile acum că au revenit în camp-urile lor.

„Simt că totul contează. Vreau să se bucure toată lumea de ceea ce pot să fac pentru ei”, va spune Zanni care va munci alături de colegi pentru a face ca lucrurile să fie și mai bune ca înaintea furtunii.

De cealaltă parte, în tribul albastru dorința este clară, continuarea victoriilor, iar Iancu va specifica și care este secretul lor la acest moment: ”psihicul bate fizicul de multe ori aici”.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!