Curtea de Apel a respins, ca nefondată, cererea de anulare înaintată de FCSB privind toate mărcile înregistrate din patrimoniul Clubul Sportiv al Armatei, a anunţat juristul CSA Steaua, Florin Talpan.

FCSB poate face apel la această în 30 de zile.

„O nouă victorie a mea în instanţă ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Am muncit ca de obicei foarte mult, şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate! În loc sa fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe.

Sunt mândru de munca mea şi de eforturile pe care le-am făcut! Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti si palmaresul echipei de fotbal.

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a scris Talpan pe Facebook.

„Soluţia pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel Bucureşti.

Pronunţată prin punerea la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024”, se precizează în decizie.

FCSB a cerut anularea respectiv decăderea tuturor mărcilor STEAUA aparţinând CSA şi constatarea mărcii notorii STEAUA aparţinând FCSB, din anul 2003.

La Curtea de Apel Bucureşti, în 2021, CSA Steaua a câştigat în instanţă trofeele şi performanţele clubului de la înfiinţarea din 1947 până în 1998. CSA Steaua a cerut şi palmaresul clubului roş-albastru între anii 1998, când Viorel Păunescu a devenit preşedintele „militarilor”, şi 2003, când echipa a fost preluată de Gigi Becali.