În săptămâna 18-24 martie 2024, are loc o conjuncție între Mercur, Chiron și Nodul Nord. Acest moment va aduce rezolvări și constientizări pentru fiecare zodie în parte.

Chiron, vindecătorul rănit, și Nodul Nord, simbolul destinului, se unesc pentru a deschide porți către vindecare și schimbare. După conjuncția dintre cele două de la finalul lunii februarie, lângă ele ajunge acum Mercur, planeta comunicării, și fiecare zodie se va confrunta cu această energie cosmică în mod unic.

În săptămâna analizată, Mercur, planeta comunicării, formează o conjuncție cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul), și ies la suprafață unele nemulțumiri, pe care nativii le discută în cuplu sau în sfera profesională. De asemenea, au loc conștientizări în urma unor informații utile, care le parvin Berbecilor prin mai multe căi. Posibil să apară și situații destul de dificile, dar este important ca nativii să nu reacționeze sub impulsul de moment, ci să analizeze bine înainte de a acționa.

Miercuri și joi se activează casa iubirii și aventurilor romantice și Berbecii pun la cale o escapadă romantică. La finalul săptămânii se activează casa muncii și apar porvocări la tot pasul.

Conjuncția pe care Mercur, planeta comunicării, o formează cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) plasată într-o casă a trecutului, spiritualității și subconștientului, aduce revelații, conștientizări și mesaje care vin din astral, pe care nativii ar trebui să le ia în considerare.

Miercuri și joi intervin chestiuni familiale, privind administrarea unor chestiuni domestice, iar la finalul săptămânii se activează casa aventurilor romantice, distracției și relaxării. Posibil nativii să plece într-un minisejur în compania partenerului sau a prietenilor.

Conjuncția care se formează între Mercur, guvernatorul lor, Chiron, vindecătorul zodiacalui, și Nodul Nord (Destinul) vine să aducă discuții importante care vizează și sfera sentimentală, mai ales dacă nu se mai regăsesc într-o relație sau sunt diferențe de opinie în credințe sau principii.

Finalul de săptămână anunță evenimente în planul iubirii și aventurilor romantice. Au loc răsturnări de situații și evenimente, pe care nativii nu le-au luat în calcul până acum.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) în sectorul socio-profesional și imaginii/statutului, aduce dialoguri cu superiorii despre direcția profesională.

Miercuri și joi intervin chestiuni financiare și unii nativi pot face niște achiziții de o valoare mai mare, iar finalul de săptămână aduce mai multe deplasări și interacțiune cu ceilalți, discuții, negocieri și semnare de contracte.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) în sectorul dezvoltării personale aduce dialoguri și implicare în activități, care le pot deschide Leilor orizonturile.

Luna le traversează zodia, în partea a doua a săptămânii, și este o perioadă favorabilă pentru a-și rezerva timp pentru proiectele personale, să se îngrijească de aspectul fizic.

Spre finalul săptămânii intervin chestiuni financiare, negociază un contract sau semnează o colaborare extraprofesională.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) în sectorul transformărilor profunde ar putea să îi ajute pe nativi să înțeleagă că este timpul să facă o schimbare. După ce vor discuta cu cineva apropiat sau le parvin anumite informații, au șansa să înceapă o direcție nouă. Pe fondul acesta astral, miercuri și joi sunt două zile de introspecție, iar Fecioarele vor fi atente la tot, vor analiza și dacă ceva nu intră în armonie cu principiile lor, vor lua o decizie.

Finalul de săptămână aduce prezența Lunii în semnul nașterii lor și nativii s-ar putea să semneze un contract, să fie tentați să iasă în față.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) în sectorul relațiilor aduce discuții sincere, conștientizări și revelații, dar și vindecări. Unii nativi pot să accepte o situație și în urma unor informații pe care le aduce Mercur, să îi ajute să schimbe direcția.

Miecuri și joi se activează sectorul prietenilor și planurilor de viitor și sunt zile favorabile să își seteze obiective. Finalul de săptămână anunță o perioadă de izolare și introspeție, reflecție asupra unor evenimente, care se întâmplă în viața nativilor.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul), în sectorul muncii, aduce dialoguri și negocieri, dar și revendicări a unor drepturi. Scorpionii pot avea noroc de informații importante, care să îi ajute să ia niște decizii de natură profesională.

În partea a doua a săptămânii, se preconizează discuții cu superiorii și Scorpionii se pot pune mai mult în valoare, iar finalul de săptămână aduce preocupări pentru relațiile de prietenie și grupurile pe care le frecventează, implicarea în proiecte noi, umanitare sau de întrajutorare.

Conjuncția pe care o formează Mercur, astrul comunicării, cu Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul), în sectorul iubirii, aduce în discuție o suferință mai veche și informații, în urma cărora, nativii Săgetător vor reuși să înțeleagă niște lucruri.

Miercuri și joi sunt zile active în planul social, privind rezolvarea unor chestiuni birocratice, iar finalul de săptămână aduce preocupări pentru carieră, activitățile profesionale și implicarea în proiecte noi.

Capricornii vor lua inițiative și vor discuta anumite chestiuni, care le-au produs suferințe mai vechi. Pe fondul acesta astral, conjuncția dintre Mercur, astrul comunicării, Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul), din sectorul familiei, vine să întărească aspectele și să aducă vindecare.

Miercuri și joi se activează casa intereselor financiare și se discută despre administrarea unor sume deținute la comun cu partenerul, iar finalul de săptămână aduce ieșiri în oraș, la evenimente, dar și în afara orașului.

Conjuncția dintre Mercur, astrul comunicării, Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul), din sectorul comunicării, ar putea să le aducă informații prețioase, să-și dea seama de suferințe mai vechi, să caute să îndrepte o situație în planul relațiilor personale sau profesionale.

Miercuri și joi se dinamizează casa relațiilor și Vărsătorii poartă discuții, fac planuri, programează mici deplasări pe distanțe scurte împreună cu partenerul de cuplu.

Conjuncția dintre Mercur, astrul comunicării, Chiron, vindecătorul zodiacului, și Nodul Nord (Destinul) din sectorul financiar, le aduce dialoguri, în urma cărora Peștii vor rezolva un context financiar. De asemenea, este un moment bun să-și conștientizeze valoarea și să aibă mai multă încredere în ei.

Miercuri și joi au provocări la locul de muncă, iar finalul de săptămână aduce încheieri de contracte profesionale, înțelegeri, iar în cuplu petrec mai mult timp cu partenerul.