Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat la Vorbește Lumea de la ProTV horoscopul pentru perioada 19 – 31 martie 2024.

Ce urmează pentru zodii în ultimele două săptămâni din luna martie și la ce ar trebui să aibă grijă nativii în această perioadă.

Eclipsa le afectează căsătoriile, mariajele, eventual parteneriatele. Berbecul poate să spună într-o zi gata, până aici, de aici înainte schimbăm foaia. Însă un eveniment de familie poate să îngroape securea războiul. Acolo unde există tensiuni cui pe cui se scoate. Oamenii se adună atunci când este cazul să rezolve alte probleme.

Berbecilor însă le merge foarte bine din punct de vedere financiar. În perioada următoare începe businessul să funcționeze.

Domnii Taur sunt rugați să nu care lucruri grele, greutăți, pentru că pot să sufere cu coloana, să apară mai ales la bărbați, că femeile îi roagă pe bărbați să facă lucrurile astea. Risc și de colică renală pentru Tauri.

Când trebuie să lucreze ceva fin, așa, delicat în apartament sau au o lucrare din asta estetică mai deosebită, este recomandat să să apeleze la persoane mai scumpe, dar mai specializate, ca merge cu jumătățile de măsură. Nu sunt ce trebuie.

Gemenii sunt în sezonul flirturilor, al relațiilor, simt nevoia să iubească, se îndrăgostească, dar acolo e așa, o zonă puțin mai tulbure, în plan sentimental.

Pentru Gemenii care nu au treabă cu dragostea, s-ar putea să aibă treabă cu copiii, adică se pot preocupa de școala lor, de programul lor, de anturajul lor, dacă au copii mai mari, de sănătatea lor sau poate chiar de o custodie.

La ei pica eclipsa în zona iubirii și a copiilor.

Racii sunt cumva puși pe curățarea energetică a căminului, a casei. Eclipsa nu este o zi bună pentru asta, dar este bun echinocțiul. Deci de echinocțiu se fac curățări. Toată lumea face curățări.

Racul în mod special, simte el acolo niște probleme, dar dezechilibrele sunt în sufletul Racului sau poate chiar în starea lor de oboseală și toată chestia asta, el o proiectează asupra casei. Racul are o legătură puțin mai energetică cu propriul cămin. Da, nu e nicio problemă. Fac curat în casă curăță, în casă și cred că ei or să fie mai bine. Lucrurile stau exact invers.

Leii trebuie să nu fie naivi în perioada asta și să-și ia informația la prima mână, să verifice de două-trei ori dacă o informație este corectă, pentru că poate să fie o minciună, poate să fie o gafă, poate să fie o răutate și atunci s-ar putea să propage, la rândul lor, o mare poveste din asta și e posibil să pice prost și să-i pună pe ei într-o lumină proastă.

Fecioarele cheltuie mulți bani, cheltuielile depășesc cumva bugetul, fie că se mută undeva, fie că își schimbă funcția. Acuma e nevoie și de mobilă și de garderobă. Probabil

Balanțele trebuie să fie atente la ceea ce le aduce următoarea perioadă, să speculeze un pic, să profite de următoarea perioadă și să își valorifice niște oportunități în bani, pentru că sunt într-un moment delicat în care ele cred că banii ăștia trebuie să vină.

Bani dintr-un credit, dintr-o vânzare de casă, din vânzarea unei bijuterii. Lucrurile stau cu totul și cu totul diferit, au nevoie de bani acolo, e o abilitate, o calitate s-o valorifice.

Scorpionii sunt mai delicați cu sănătatea, poate chiar din punct de vedere psihologic, cu depresiile. Din cauza asta pot să revină niște vicii sau niște obiceiuri mai proaste: alcool, mâncare, apetențe din astea vizavi de adicții față de jocuri de noroc ș.a.m.d. și probabil ceva conflicte în viețile Scorpionilor.

Săgetătorii stau ceva mai bine. Ei trebuie doar să evite anturajele, prietenii, grupurile, să stea mai singuri, să evite aglomerațiile. Karma colectivă este acum problema. Adică dacă depindem de cineva, atunci nu este foarte bine, dar dacă stăm singuri și ne vedem de un traforaj, o tâmplărie, ceva de făcut prin casă, timpul trece și eclipsa asta poate să fie chiar revelatorie pentru foarte mulți.

Eclipsa poate să aducă lucruri foarte interesante, dar trebuie să ne situăm la un alt nivel. Adică să stea departe de prieteni, dar în același timp poate să-i salveze viața un prieten, lucrurile, cum spuneam, sunt un pic la extreme.

Capricornii sunt un pic iritați, în general, de relațiile cu femeile: poate fi de o şefă, s-ar putea să își dea demisia. Dacă, doamne ferește, este în fața unei comisii de examinare sau unui complet de judecată și acolo este o femeie s-ar putea să fie iritat de subiectivismul acesteia, adică el știe întotdeauna mai bine care este, de fapt, verdictul. Dar din păcate, acuma depinde de autoritatea cuiva.

Vărsătorii pot fi fie epuizați și au tendința să renunțe la unele studii, mai ales cei care se duc la facultate, gata, nu mai putem, fie invers. Se supraîncarcă cu anumite lucruri, vrem să știm și de aia vrem să învățăm și probabil că nor să le poată duce pe toate.

Iar în privința Peștilor apare un pic risc de pagubă, poate chiar de furt. Oricât de multă încredere ați avea în perioada asta în cineva, nu este momentul să bateți palma sau să vă fie milă sau să construiți acolo ceva, un business, mai ales unde nu sunt documente. Karma aceasta și eclipsa sunt în Balanță, o zodie a justiției. Totul trebuie făcut cumva cu sub litera legii. Pentru ca toate să fie bine în viitor.