Astfel, compania a semnat recent cu COSR un contract de sponsorizare pentru 10 luni, cu scopul atingerii obiectivelor de performanţă asumate de sportivi şi Comisia Tehnică Olimpică pentru sportul de performanţă la Jocurile Olimpice Paris 2024, anunţă ZIarul Financiar.

”Într-un an olimpic, când cei mai străluciţi sportivi ai ţării noastre se pregătesc să reprezinte România la cea mai reputată competiţie şi să lupte pentru a obţine medalii noi, considerăm că este esenţial să fim alături de ei, să le susţinem eforturile Ştim foarte bine că pregătirea sportivilor pentru olimpiadă, şi anume ciclul olimpic, este unul de patru ani, şi credem că documentul pe care îl semnăm reprezintă un început de parteneriat extrem de promiţător”, spune a declarat Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica.

ULTIMELE ȘTIRI

Franța și Moldova au semnat acorduri bilaterale de apărare, pe fondul amenințărilor Rusiei. Maia Sandu: „Dacă agresorul nu este oprit, războiul va fi mai aproape de noi, de tine”

România va găzdui Campionatul European de handbal feminin EHF EURO 2026

Ziua Internaţională a Femeii. Istoria zilei de 8 Martie în România şi în lume

Ministrul francez al Apărării: Noţiunea de a trimite trupe de luptă în Ucraina ,,nu este în discuţie”

Vezi mai multe articole din categoria sport

Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, susţine că suportul Hidroelectrica SA oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, aduce o motivaţie în plus atat pentru sportivi, cât şi pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic.

„Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris este alimentată cu „energia” care vine şi de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team România”.