Joshua a câştigat ultimele trei lupte înainte de a accepta această întâlnire cu Ngannou, al cărui talent şi recunoaştere a numelui a transformat meciul în unul de bani mulţi.

Fostul dublu campion mondial l-a pus la pământ pe fostul star din MMA prin KO în repriza a doua, cu o dreaptă puternică.

Luptătorul camerunez Ngannou s-a prăbuşit la podea unde a stat mai multe minute după pumnul final al lui Joshua, în vârstă de 34 de ani.

Brace for impact 🚨#JoshuaNgannou pic.twitter.com/L0K1ko1mP2

ULTIMELE ȘTIRI

România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană. Cristian Hostiuc: „Gabriel Resources a pierdut tot”

Derby în Superligă: Rapid – FCSB, meci cu casa închisă. Giuleştenii vor să reducă distanţa faţă de lider

Insulele Hebride caută medici. Oferă salarii uriaşe şi peisaje uluitoare

Karl Nehammer, după vizita în România: Sistemul Schengen nu funcţionează, prin urmare nu poate fi extins / „Companiile noastre sunt puternic implicate în România şi creează mii de locuri de muncă”

Vezi mai multe articole din categoria sport

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing) March 9, 2024

Ameţit şi rănit, Ngannou a reuşit să îşi revină după minute bune şi a schimbat câteva cuvinte cu Joshua, în timp ce învingătorul l-a îndemnat „să nu părăsească” boxul în ciuda înfrângerii zdrobitoare.

Joshua l-a lăudat pe adversarul său cu privire la meciul din octombrie cu Tyson Fury – o confruntare pe care camerunezul a pierdut-o la limită.

Pugilistul care provine din Watford a adăugat că Ngannou a fost o „inspiraţie [şi un] mare campion”, iar înfrângerea „nu ar trebui să-i ştirbească din capacităţile sale”.

„El poate veni din nou. I-am spus că nu ar trebui să părăsească boxul. Are două meciuri şi a luptat cu cei mai buni”, a spus Joshua.