UPDATE. Platforma Facebook pare să fi revenit. Logare este posibilă în acest moment

Marţi, 5 martie 2024, nu mai este posibilă accesare

În România problema pare să fi apărut în jurul orei locale 17:00. Conturile multor persoane au fost delogate automat şi accesare

ULTIMELE ȘTIRI

Trucurile virale pentru curățenia de primăvară pe care toată lumea trebuie să le evite. Ce sfaturi oferă experții

Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Escroci români şi bulgari, prinşi înşelând cu metode specifice mafioţilor. Spaniolii au destructurat o organizaţie care făcea milioane de euro

ITIA confirmă reducerea suspendării Simonei Halep: Jucătoarea este liberă să îşi reia activitatea de astăzi

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie

Pe Instagram, nu este posibilă actualizarea fluxului. Whatsapp, însă, nu este afectat de această întrerupere, potrivit constatărilor Tech&Co.

Pe site-ul de specialitate Downdetector problema a fost raportată deja de peste 350.000 de utilizatori din întreaga lume.

„Suntem conştienţi că oamenii au probleme în a accesa serviciile noastre. Lucrăm la acest lucru acum”, a declarat purtătorul de cuvânt al Meta, Andy Stone, într-o postare pe reţeaua de socializare X.

Ultima întrerupere majoră a serviciilor asociate cu Facebook datează din mai 2023 , şi a vizat Messenger, care nu a mai fost disponibil mai mult de o oră. De asemenea, Meta a trebuit să se confrunte cu o întrerupere gigantică, care a afectat toate serviciile sale, în octombrie 2021. Aceasta a durat aproape şase ore.