OpenAI şi The new york times

Potrivit documentelor juridice depuse de OpenAI, NY Times a plătit pe cineva pentru a exploata o defecţiune în produsele OpenAI, folosind prompturi înşelătoare care au încălcat termenii de utilizare ai companiei. Compania susţine că publicaţia a trebuit să facă zeci de mii de încercări pentru a genera rezultatele anormale prezentate în proces. În plus, OpenAI susţine că NY Times a furnizat instrumentului porţiuni din articolele pe care au încercat să le obţină, deşi acest conţinut era disponibil pe mai multe site-uri publice.

ULTIMELE ȘTIRI

Trucurile virale pentru curățenia de primăvară pe care toată lumea trebuie să le evite. Ce sfaturi oferă experții

Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Escroci români şi bulgari, prinşi înşelând cu metode specifice mafioţilor. Spaniolii au destructurat o organizaţie care făcea milioane de euro

ITIA confirmă reducerea suspendării Simonei Halep: Jucătoarea este liberă să îşi reia activitatea de astăzi

Vezi mai multe articole din categoria tehnologie

Natura exactă a presupusului „hacking” de către Times este neclară, dar pare să fi angajat un contractor pentru a testa capacitatea ChatGPT de a reproduce raportările lor. Cu toate acestea, nici OpenAI, nici NY Times nu au oferit clarificări detaliate în această privinţă.

Modelul de afaceri al OpenAI implică colectarea conţinutului de pe internet pentru a antrena algoritmii săi, ceea ce a dus la provocări legale din partea artiştilor, autorilor, jurnaliştilor şi regizorilor care pretind încălcări ale drepturilor de autor. Cu toate acestea, OpenAI a încercat să respingă cazul NY Times, care este considerat una dintre cele mai importante provocări legale pentru practicile industriei de AI.