Două persoane au fost surprinse de prăbuşirea unui mal de pământ, miercuri după-amiază, în localitatea Sineşti din judeţul Vâlcea.

Update A doua victimă, cea care la începutul intervenției era acoperită în totalitate de pământ, a fost extrasă de pompierii militari și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor medicale prezente la fața locului.

Știre inițială Echipajele de salvatori au scos una dintre victime şi fac eforturi pentru a ajunge la cea de-a doua, care este complet acoperită cu pământ.

„Echipajele operative sosite la locul evenimentului au constatat că o persoană este surprinsă până la brâu, iar cea de-a doua este acoperită complet. Echipele de intervenţie au reuşit extragerea persoanei surprinsă pe jumătate de malul de pământ, pe care au predat-o, conştientă, echipajului SMURD”, transmite ISU Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, salvatorii fac eforturi pentru extragerea celei de-a doua persoane.

Acolo se află forţe din cadrul Detaşamentului de Pompieri Drăgăşani şi Staţiei de Pompieri Grădiştea. Acestea acţionează cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un container multirisc, un autocamion cu materiale de construcţii, în zonă fiind trimise şi mai multe echipaje medicale.