Directoarea școlii din Capitală unde un băiețel ar fi fost agresat sexual de două ori de colegi și-a dat demisia.

Gestul vine la câteva ore după ce ministrul Educației a anunțat că a trimis Corpul de Control la instituția de învățământ. În acest timp, ancheta procurorilor continuă.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Mama elevelev

Ar fi al doilea viol

Mama elev

Femeia a încercat să le prezinte situația cadrelor didactice, înainte de a merge la Poliție, dar spune că nu a fost crezută.

Convorbire între mama elev

„- Trebuia să faceți anchetă internă!

– Cu cine să mai fac, că era vacanță! Am luat legătura cu doamna învățătoare. Ea a zis că o să rezolvați problema.

– Dar dumneavoastră trebuia să sesizați la minister!

– Eu???”.

Reprezentanții ministerului Educației au venit la școală pentru verificări și au făcut o ședință cu părinții. Însă tatăl copilului nu a fost primit.

Potrivit mamei, agresorul ar fi încă în școală. Este și motivul pentru care alți părinți au protestat în fața instituției.

După multe insistențe, directoarea Școlii Nicolae Titulescu a ieșit cu greu la declarații.

Iudița Popescu, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu”: „Sunt directoarea școlii și vă rog frumos, în cazul în care se va degenera această discuție, să știți că nu mai sunt dispusă să colaborez sub nici o formă cu dumneavoastră. Putem să plecăm la drum cu această regulă?”.

Apoi a citit un comunicat.

Iudița Popescu, directoarea Școlii „Nicolae Titulescu”: „Din considerente legale și procedurale, cât și pentru a proteja intimitatea elevelev

În acest caz, Poliția și Parchetul Capitalei au deschis un dosar penal pentru viol

Mama copilului susține că acesta ar mai fi fost agresat sexual și în vara anului 2022. Atunci agresiunea ar fi avut loc în toaleta școlii în timpul programului de lucru. Agresorul ar fi fost un băiat de 11 ani care, la vremea respectivă, nu a putut să răspundă penal din cauza vârstei, iar cazul a fost clasat.

Pentru că în cazul primului viol