Magnatul Mukesh Ambani, care a uluit planeta cu trei zile de festivități extravagante, înainte de nunta fiului său cel mic, deține cea mai scumpă locuință din lume. Casa a costat nu mai puțin de un miliard de dolari.

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, locuiește într-un turn cu 27 de etaje pe cea mai exclusivistă stradă din Mumbai. Locuința are 3 heliporturi, un garaj cu 168 de mașini și un cinematograf cu 50 de locuri, scrie Business Insider.

Casa lui a fost numită cea mai scumpă din lume de către Cartea Recordurilor Guinness și are un personal de 600 de persoane care o întreține.

Magnatul Mukesh Ambani are afaceri în energie, comerț și telecomunicații și o avere estimată de Forbes la aproape 117 miliarde de dolari.

Alături de Rihanna, care a concertat pentru nouă milioane de dolari, vedeta de la Bollywood Salman Khan și iluzionistul american David Blaine, a făcut spectacol și barmanul român Valentin Luca, de trei ori campion mondial la „flair bartending”.

Petrecerea de pe 3 martie, la care au participat 1.200 de invitați, a avut loc într-un templu, în care au fost aduși 200 de elefanți și 200 de pisici sălbatice. Pe scenă a urcat cântărețul Akon, câștigător de 5 ori al World Music Awards.

Valentin Luca a pregătit o listă cu peste 100 de feluri de cocktailuri, dar a fost surprins să observe că invitații au preferat băuturi simple: whiskey ori tequilla cu apă minerală și lămâie verde. Mark Zuckerberg a băut șampanie de 800 de dolari.

Potrivit lui Valentin Luca, întregul eveniment a costat 200 de milioane de euro. Mireasa este și ea fiica unui miliardar, cu afaceri în industria farmaceutică.