„O decizie absolut copilărească, pe principiul să iau jucăriile cuiva. Primăria Capitalei are nevoie de coerenţă în actul de management şi ca atare nu poţi să privezi un viceprimar care este ales şi care are atribuţii în conformitate cu legea şi să îl laşi să nu mai facă nimic. Înseamnă că îl plătim să stea”, a spus miercuri Nicolae Ciucă.

Acesta spune că vineri va fi aprobat bugetul Capitalei.

„Dacă dumnealui a decis aşa, atunci îi respectăm decizia. Cert este că la nivelul filialei PNL Bucureşti s-a decis ca îmnpreună cu filiala PSD Bucureşti să aibă acele amendamente pe proiectul de buget, se analizează aceste amendamente, se convoacă vineri o şedinţă a Consiliului local şi vineri va fi aprobat bugetul. Nu este normal ca cetăţenii din Bucureşti să sufere din cauza unei astfel de decizii”, a adăugat liderul PNL.

ULTIMELE ȘTIRI

Trump își îndulcește discursul cu privire la NATO, după ce a afirmat că „Rusia poate face ce vrea”: „Dacă voi fi reales, SUA vor apăra NATO 100% dacă statele membre își îndeplinesc obiectivele de apărare”

Ciucă, despre retragerea atribuţiilor viceprimarului Bujduveanu: O decizie copilărească

Legea „2 Mai” a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis

Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu naşul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Vezi mai multe articole din categoria politic

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, i-a retras, miercuri, atribuţiile viceprimarului Stelian Bujduveanu (PNL), după ce consilierii generali PSD şi PNL au convocat o şedinţă extraordinară pentru aprobarea bugetului pe anul 2024.