Așa cum s-a întâmplat în fiecare an la gala Oscar, sosirile pe covorul roșu au transformat prima parte a evenimentului într-o veritabilă defilare de modă.

Ținutele negre, fie că vorbim despre rochii sau costume, în cazul domnilor, au fost vedetele serii. Dar nici aparițiile ieșite din tipare n-au lipsit.

Eva Longoria și-a făcut intrarea în Teatrul Dolby din Los Angeles cu o rochie pe cât de spectaculoasă, pe atât de izbitoare prin simplitatea liniilor. A optat pentru o creație în formă de clepsidră, semnată de designerul australian Tamara Ralph.

Nu avea cum să treacă neobservată nici Emily Blunt. Actrița din filmul „Oppenheimer” a strălucit într-o rochie Schiaparelli, care a făcut-o să semene cu mult-râvnita statuetă Oscar.

Pentru o creație semnată de aceeași casă de modă a optat și Sandra Huller. Vedeta de origine germană a purtat o rochie din catifea, cu o broșă strălucitoare la baza decolteului amplu.

Diafană în rochia albă Louis Vuitton, Emma Stone a fost catalogată drept impecabilă de presa mondenă de peste ocean. Diva și-a asortat ținuta cu un colier de diamante.

Ryan Gosling a adus un plus de energie înaintea galei. În contrast cu costumele pastelate, pe care le-a preferat la ceremoniile anterioare, partenerul lui Barbie a optat pentru un costum negru, cu detalii argintii. Partenera lui din film, Margot Robbie, a purtat o rochie Versace neagră, cu paiete.

Și vedeta serialului „Gambitul Damei”, Anya Taylor-Joy a făcut deliciul fotografilor cu o rochie cu paiete tip prințesă, creație Dior, fără bretele.

Bucuroasă de revederea cu Billie Eilish, actrița America Ferrera a optat pentru o rochie roz sclipitoare, care i-a dus pe fani cu gândul la rolul pe care vedeta îl interpretează în filmul „Barbie”.

La băieți au predominat costumele de culoare închisă, dar Dwayne „The Rock” Johnson a vrut să iasă din tipare. A purtat un costum gri, din mătase, cu o eșarfă bine ascunsă pe interior. Cu pieptul expus, desigur.