„Cea mai cool stradă din lume” este High Street din Melbourne.

Un top al celor mai frumoase străzi din lume a fost prezentat de către publicația Time Out.

Un must-do pe High Street este să prindeți un concert la unul dintre numeroasele localuri de muzică live.

„Cea mai cool stradă din lume” este High Street din Melbourne, unde multitudinea de restaurante, baruri, cafenele te va face să petreci ore întregi într-o atmosferă de care te vei despărți cu greu. Un top al celor mai frumoase străzi din lume a fost prezentat de către publicația Time Out.

„Melburienii au de unde alege atunci când vine vorba de străzi bine cunoscute care oferă mâncare, cultură și distracție (bună ziua Chapel Street, Sydney Road și Smith Street, ca să numim doar câteva). Dar în 2024, accentul este pus pe o arteră majoră care traversează cartierele din interiorul nordului Thornbury, Northcote și Preston: High Street”, spune editorul Time Out Melbourne, Leah Glynn.

„Este cool în toate modurile la care te-ai aștepta – restaurante epice, baruri ascunse, localuri cu muzică live și magazine de tip boutique – dar există și un sentiment cald de spirit comunitar care face ca toată lumea să se simtă binevenită. Iar pe scara coolness-ului (și a locurilor unde vrei să stai tot timpul), credem că acest lucru este destul de important.”

Un alt must-do pe High Street este să prindeți un concert la unul dintre numeroasele localuri de muzică live. De la locații legendare precum Northcote Social Club și Croxton Band Room la locuri mai mici precum High Note și Shotkickers, toate gusturile muzicale sunt satisfăcute. Cel mai bun lucru este că este ușor de accesat din CBD prin linia de tramvai 86 – o rută atât de îndrăgită încât anul trecut a avut parte de propriul său festival de muzică.

Top 10 cele mai tari străzi în 2024

Citește și