Donald Trump va fi candidatul republican la preşedinţie, în condiţiile în care ultima sa rivală rămasă, Nikki Haley, se va retrage din cursă, relatează Sky News, citând NBC News.

Această situaţie îl propulsează pe Trump spre ceea ce va fi aproape sigur o confruntare în noiembrie cu actualul preşedinte american, Joe Biden, relevă sursa citată.

ULTIMELE ȘTIRI

WSJ: Nikki Haley iese astăzi din cursa prezidențială a SUA

Austria spune „NU” pentru Schengen terestru chiar de la Bucureşti. Partidul lui Nehammer se va opune manifestul Partidul Popular European, ce se întâlneşte în România

Congres al Partidului Popular European la Bucureşti. Ciucă: PNL susţine nominalizarea Ursulei von der Leyen pentru candidatura la un nou mandat

Alegeri SUA: Nikki Haley se va retrage din cursa prezidenţială – surse

Vezi mai multe articole din categoria externe

Haley a apărut ca singura rivală a fostului preşedinte Donald Trump în campania primară republicană pentru alegerile prezidenţiale, unde Trump s-a impus în 14 din cele 15 competiţii republicane din Super Marţi, notează CNN.

Pe ansamblul primarelor republicane din Super Marţi, Haley a obţinut doar 43 de delegaţi republicani, în timp ce Trump a obţinut 764.

Luni, Nikki Haley a obţinut prima victorie în faţa lui Donald Trump în alegerile primare republicane din Washington DC.