Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Biroul Naţional de Conducere, a validat în această săptămână mai multe candidaturi pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene.

Printre aceştia se află deputatul Ringo Dămureanu, în judeţul Dolj, Mugur Mihăescu, în judeţul Olt şi Sorin Lavric, în Neamţ, potrivit News.ro.

”Partidul Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), prin Biroul Naţional de Conducere, a validat în această săptămână candidaturile pentru funcţiile de preşedinţi de Consilii Judeţene ale următoarelor persoane:

Blejan Ciprian – județul Bihor – inginer

Constantin Ciprian Iacob – județul Dâmbovița – avocat

Dămureanu Ringo – județul Dolj – inginer și deputat

Zorlescu Adrian- județul Gorj – inginer constructor și antreprenor

Pop Darius – județul Maramureș – artist (Conservatorul) și deputat

Lavric Sorin – județul Neamț- medic, scriitor și deputat

Mihăescu Mugur – județul Olt – actor și antreprenor

Băculescu Vlad – județul Satu Mare – avocat și antreprenor

Florea Gabriel – județul Teleorman – antreprenor

Badiu George – județul Vrancea – jurist, fost cadru MAI și deputat

Miron Neculai – județul Suceava – antreprenor și actual primar al comunei Bosanci

Lista AUR de candidaţi este compusă din persoane cu experienţă profesională, gata să lucreze spre binele comunităţii”, precizează formaţiunea politică.

“Suntem hotărâţi să lansăm în luptă aceşti candidaţi ca să înfrunte baronii locali şi coaliţia toxică care au adus România în această situaţie precară. Partidul AUR oferă românilor o alternativă la sistemul politic actual şi oameni curajoşi ce se vor lupta să câştige conducerea politică a judeţelor ţării”, susţine Titus Păunescu, secretar general al AUR.