Vineri avem o zi cam mohorâtă. O să plouă puţin în vestul ţării, dar s-ar putea să picure şi în centru şi în sud. Ninsorile apar sporadic în zonele de munte, iar temperaturile ajung la valorile potrivite pentru data din calendar.

Vor fi 4-5 grade în nord-estul ţării şi 11 grade în nord-vest.

În Dobrogea şi Bărăgan domină atmosfera închisă. Apar şi câteva ploi slabe, iar vântul bate mai tare pe litoral. Maximele, comparabile cu cele de ieri, se opresc pe la 7-8 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei cerul rămâne acoperit aproape toată ziua, dar şansele de ploaie sunt destul de mici. Temperaturile nu trec de 8 grade. La noapte se înseninează treptat, dar se face mai frig. Vor fi în jur de -2 grade.

Şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina o să fie cam înnorat pe timpul zilei. Nu sunt anunţate ploi, dar temperaturile sunt mai scăzute decât în celelalte regiuni. Vor fi cel mult 7 grade pe la amiază şi -3, -4 grade după lăsarea nopţii.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş temperaturile urcă 11 grade, dar norii persistă şi în această zonă. La noapte cerul se degajează treptat, dar apar condiţii de ceaţă.

În vestul ţării găsim vreme închisă, ploi sporadice şi cel mult 9-10 grade după prânz. La noapte temperaturile coboară până la 0 grade, iar pe la câmpie se lasă ceața.

Nici în Transilvania nu prea vedem soarele şi s-ar putea să plouă puţin şi aici. La munte mai vin câteva ninsori slabe, iar la capitolul temperaturi nu sunt schimbări importante faţă de ieri. Vor fi 6 grade în depresiuni şi 9-10 grade în vestul provinciei.

În Oltenia avem încă o zi mohorâtă. Mai sunt ceva condiţii de ploaie, iar maximele se opresc la 8-9 grade- valori normale pentru dată din calendar.

În sudul ţării găsim înnorări persistente, câţiva stropi de ploaie în unele zone şi temperaturi un pic mai scăzute decât ieri. La noapte în dealurile Munteniei se vor atinge -2 grade.

Şi în Bucureşti va fi cam înnorat, dar este puţin probabil să plouă. Se mai domoleşte vântul, iar maxima se opreşte la 9 grade. Urmează o noapte mai rece decât nopţile trecute, cu 1 grad în centru şi -1 grad la marginea oraşului.

La munte se mai răceşte puţin. Cerul rămâne acoperit aproape toată ziua. Mai apar ceva precipitaţii slabe, în special în Carpaţii Occidentali şi în Carpaţii Meridionali. Vor domina ninsorile, dar o să fie şi un pic de lapoviţă.

În Bucureşti, sâmbătă se împrăştie norii. Urmează o amiază însorită, cu vânt domol şi temperaturi în creştere faţă de astăzi. Se vor atinge 13 grade.

Duminică se mai încălzeşte puţin. Avem cer senin în prima parte a zilei şi o maximă de 15 grade. Mai pe seară şi noaptea se înnorează treptat, dar nu sunt semne de ploaie.

Luni se face mult mai cald decât ar trebui. Temperatura urcă până la 19 grade. Avem o zi cam mohorâtă, iar în noaptea de luni spre marţi apar şi ceva ploi.

La munte, sâmbătă se îndreaptă vremea. Nu este exclus să mai vină câţiva stropi de ploaie. În zonele înalte sunt condiţii de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul bate mai tare în Carpaţii Meridionali. Temperaturile încep să crească.

Duminică se mai încălzeşte puţin, dar se adună norii. Vin şi ceva ploi, iar în nordul Carpaţilor Orientali şi în zonele înalte din Meridionali s-ar putea să fie lapoviţă şi ninsoare.

Luni se face mai cald. Avem vreme schimbătoare. Norii se înmulţesc pe seară şi noaptea, iar în masivele vestice se întorc ploile. Vântul bate mai tare la altitudini mari.