Marți avem încă o zi mohorâtă, cu înnorări persistente în toată țara. Ploile apar îndeosebi în jumătatea estică și tot pe acolo, vântul are intensificări.

Maximele pornesc de la 5 grade în depresiuni și ajung la 17 grade în Lunca Dunării.

În Dobrogea și Bărăgan domină atmosfera închisă. O să plouă abundent, iar vântul atinge viteze de 55 de km/h. Temperaturile rămân la valori similare cu cele de luni și se vor înregistra 16 grade în Bărăgan.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, cerul rămâne acoperit toată ziua. Vin mai multe reprize de ploaie, care lasă în urmă cantități mari de apă. Se întețește și vântul, iar maximele, în scădere față de luni, se opresc la 10-11 grade.

Și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina avem o zi mohorâtă. Pe aici, ploile vor aduce peste 25 de litri de apă pe metru pătrat. Vântul agită atmosfera și se mai răcește puțin. Vor fi cel mult 8 grade în zona Bacăului.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, temperaturile urcă până la 15 grade, pe la Satu Mare. Norii persistă și în această zonă. O să plouă pe suprafețe restrânse, mai ales în zona Transilvaniei.

În vestul țării găsim tot vreme închisă, cu înnorări și ploi pe spații mici. Se face mai răcoare față de ziua trecută, când s-au înregistrat 20 de grade. Marți, maximele se opresc la 16 grade.

Nici în Transilvania nu vedem soarele. O să plouă și pe aici, iar pe crestele munților ninge sau cade lapoviță. Temperaturile scad, mai accentuat pe partea estică: la Miercurea Ciuc vor fi doar cinci grade. În schimb, în vestul provinciei, la Alba Iulia se ating 15 grade după prânz.

În Oltenia avem încă o zi mohorâtă. Ploile apar pe suprafețe mai restrânse, iar maximele se mențin la valori ridicate pentru data din calendar. La Drobeta Turnu Severin se ating 16 grade.

În zona Munteniei găsim tot înnorări persistente și ploi, mai abundente pe partea estică. Tot în estul provinciei, vântul are intensificări. Vremea rămâne caldă, iar temperaturile urcă până la 17 grade în Lunca Dunării.

În București, cerul rămâne acoperit, vântul agită atmosfera și o picură trecător. Maxima atinge 14 grade. La noapte mai vin câteva ploi slabe, iar temperatura coboară până la 7 grade.

Și la munte se anunță o zi mohorâtă, cu înnorări și ploi, mai abundente în masivele estice. Pe creste vor fi ninsori sau lapoviță, iar temperaturile rămân ridicate.