Microbuzele pot fi o investiție înțeleaptă pentru orice afacere.

Datorită caracteristicilor sale distinctive, utilității și versatilității, costurilor reduse de proprietate și serviciilor personalizate, microbuzele din gama Daily Minibus pot aduce o valoare adăugată semnificativă unei companii. Descoperă în acest articol 3 microbuze din această gamă potrivite pentru diferite tipuri de afaceri!

Daily Minibus este disponibil în 380 de configurații, poate fi echipat cu 4 tipuri diferite de motor și are o capacitate de transport persoane de până la 22 de pasageri. Vezi toate microbuzele Iveco Bus de la Briaris!

Microbuzul Daily Tourys este un vehicul proiectat pentru o gamă largă de afaceri, inclusiv transportul de persoane, turismul și transportul corporativ. Datorită confortului și siguranței sporite, precum și capacității sale de depozitare impresionante, acest microbuz este alegerea perfectă pentru orice afacere care necesită transportul regulat al unui număr mare de pasageri.

Confortul și siguranța pasagerilor sunt priorități esențiale pentru orice afacere de transport, iar Daily Tourys nu face nicio excepție. Producătorul a instalat scaune de înaltă calitate și centuri de siguranță în trei puncte pe șine pe podium, subliniind astfel preocuparea sa pentru confortul și siguranța pasagerilor.

Capacitatea de depozitare este un alt aspect important al microbuzului Daily Tourys. Portbagajul coborât cu o capacitate de 2,5 m3 și noile portbagaje interne asigură cel mai bun spațiu total de depozitare din categoria sa. Această capacitate de depozitare este esențială pentru călătoriile lungi sau pentru transportul de bagaje voluminoase.

Performanța și inovația sunt alte caracteristici remarcambile ale microbuzului Daily Tourys. Echipat cu cutia de viteze automată HI-MATIC cu 8 trepte, acest microbuz oferă confort maxim și garantează actualizarea automată pentru orice cursă, asigurând astfel o performanță optimă.

Microbuzul Daily Line reprezintă o soluție de transport versatilă și eficientă, fiind potrivit pentru o varietate de afaceri. Datorită flexibilității sale în configurare și capacității mari de transport, acest model este ideal atât pentru companiile de transport de persoane, cât și pentru cele de turism, inclusiv pentru serviciile de transfer aeroport. De asemenea, este o alegere excelentă pentru instituțiile care necesită transport pentru persoane cu mobilitate redusă, datorită facilităților speciale pe care le oferă.

Daily Line se distinge prin flexibilitatea configurării, oferind o gamă largă de opțiuni. Cu trei lungimi disponibile și diferite tipuri de uși – manuale, electrice sau glisante – acest microbuz poate fi adaptat la nevoile specifice ale fiecărei afaceri. Această flexibilitate îi permite să ofere o soluție de transport personalizată, adaptată la particularitățile fiecărei firme.

Unul dintre principalele avantaje ale modelului Daily Line este capacitatea mare de transport. Cu posibilitatea de a transporta de la 15 la 22 de pasageri, acest microbuz este ideal pentru servicii și călătorii interurbane. De asemenea, Daily Line este echipat cu facilități pentru pasagerii cu mobilitate redusă. O platformă spate opțională, o rampă pentru scaun cu rotile și scaune cu eliberare rapidă în ultimele rânduri fac vehiculul accesibil și facilitează accesul acestor pasageri.

Daily Start reprezintă cea mai recentă adiție la familia de microbuze Daily, oferind un vehicul entry-level cu un raport excelent calitate/preț. Având la bază o structură robustă, acest model beneficiază de calitatea dovedită a gamei Daily și se distinge prin adaptabilitatea sa la diverse tipuri de afaceri.

Unul dintre cele mai importante domenii în care Daily Start își găsește aplicabilitatea este transportul de persoane. Datorită capacității sale de a transporta până la 21 de pasageri și un însoțitor, acest microbuz este ideal pentru servicii de parcare aeroport, taxiuri comune sau transport de personal. În plus, ușa glisantă laterală standard cu treaptă retractabilă la intrare asigură un acces ușor, făcându-l potrivit și pentru transportul persoanelor cu mobilitate redusă.

Daily Start este un microbuz simplu, dar extrem de funcțional, capabil să efectueze o gamă largă de sarcini. El este echipat cu trei opțiuni de motorizare pe motorină (150, 180 și 210 cp), ceea ce îi permite să se adapteze la diferite condiții de drum și cerințe de sarcină.

Noul model GNC 3520 L adaugă valoare și flexibilitate gamei Daily Start. Această versiune vine cu o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi care îl fac să se distingă față de modelele anterioare.

Așadar, alegerea unui microbuz potrivit pentru afacerea ta nu trebuie să fie un proces dificil. Fie că optezi pentru Daily Tourys, Daily Line sau Daily Start, toate aceste opțiuni oferă o combinație ideală de confort, eficiență și fiabilitate.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.