Poliţiştii din Vrancea fac cercetări în cazul unui bărbat de 49 de ani care a fost transportat cu Ambulanţa la Spitalul Judeţean, iar ulterior a murit la unitatea medicală.

El venise să lucreze la o stână, iar proprietarul a observat că nu poate comunica, deşi nu avea leziuni vizibile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a transmis, vineri, că poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti au fost sesizaţi, joi, de către Spitalul Judeţean ”Sfântul Pantelimon” Focşani cu privire la faptul că o persoană necunoscută a fost transportată din localitatea Năneşti la Unitatea de Primiri Urgenţe.

”În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate în localitatea Năneşti, s-a stabilit faptul că persoana preluată de echipajul SAJ este un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din judeţul Buzău, care ar fi venit să lucreze ca cioban la o stână din comuna Năneşti. La data de 13 martie, în intervalul orar 19.15-19.30, s-ar fi aflat în zona Tişiţa, de unde s-ar fi îndreptat către localitatea Năneşti. În dimineaţa zilei de 14 martie, bărbatul a fost transportat la spital cu ambulanţa, întrucât persoana la care venise să lucreze a observat că acesta nu poate comunica, fără să prezinte leziuni vizibile. Din nefericire, în cursul zilei de 15 martie, bărbatul a decedat la spital”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru ucidere din culpă. Poliţiştii fac toate demersurile necesare pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor care au condus la decesul bărbatului.