Un bărbat a fost reţinut de procurorii din Reşiţa pentru viol asupra unui minor, după ce şi-ar fi constrâns fiica vitregă să întreţină raporturi sexuale cu el. Ulterior, fata a născut.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a anunţat, joi, că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat, cercetat în stare de reţinere, pentru viol asupra unui minor.

Acesta este suspectat că, la sfârşitul lunii mai 2023, prin exercitarea de ameninţări şi violenţe fizice, a constrâns-o pe fiica sa vitregă să întreţină un raport sexual normal, în urma căruia acesta a născut un băiat, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, fiind sesizat în acest sens judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reşiţa.

Cercetările în prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin – Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz.