Poliţia se afla într-un blocaj în faţa unei case din New Jersey, la câteva ore după împuşcăturile din orăşel. Anterior, poliţia a declarat că suspectul ţinea ostatici, dar ulterior a precizat că locuitorii casei au fost „evacuaţi cu succes, fără răniţi”.

Împuşcăturile au avut loc în Falls Township, Pennsylvania, la aproximativ 28 de mile de Philadelphia.

Localnicii au fost îndemnaţi să rămână în casă, iar o paradă de Ziua Sfântului Patrick a fost anulată în timp ce poliţia îl căuta pe suspect, identificat de poliţie ca fiind Andre Gordon, în vârstă de 26 de ani.

ULTIMELE ȘTIRI

SUA vor să-l condamne pe Sam Bankman-Fried, fondatorul FTX, la 50 de ani de închisoare. Când va fi pronunțată sentința

Un atacator s-a baricadat într-o casă după ce şi-a împuşcat sora, mama vitregă şi fosta parteneră

Putin ameninţă cu represalii împotriva Ucrainei pentru atacurile din timpul alegerilor

Primul transport maritim de ajutor umanitar către Gaza a fost descărcat

Vezi mai multe articole din categoria externe

Acesta şi-a ucis mama vitregă, Karen Gordon, în vârstă de 52 de ani, şi sora de 13 ani, Kera Gordon, după ce a intrat prin efracţie în casa lor din Levittown, a declarat procurorul districtului Bucks County, Jennifer Schorn, într-o conferinţă de presă.

Alte trei persoane din casă „au reuşit să se ascundă şi să evite să fie împuşcate de Gordon în timp ce acesta a intrat în casă în căutarea lor”, a spus ea.

El a condus până la o altă casă din apropiere şi a împuşcat-o şi ucis-o pe Taylor Daniel, în vârstă de 25 de ani, mama celor doi copii ai săi.

Alte patru persoane, inclusiv cei doi copii ai lui Gordon, se aflau acolo, iar mama victimei a fost lovită cu o puşcă, a declarat Schorn.

Gordon furase o maşină înainte de împuşcături, iar ulterior furase un al doilea vehicul de la un bărbat de 44 de ani, care nu a fost rănit, a spus ea.

El a condus apoi până la locuinţa din Trenton, New Jersey, unde s-a baricadat.

La jumătatea după-amiezii, poliţia a înconjurat casa, strigându-l pe Gordon printr-un difuzor şi încercând să îl convingă să iasă afară.

O înregistrare video realizată de un elicopter a arătat mai multe maşini de poliţie în zona din jurul casei.