„La data de 16 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie au reţinut un tânăr, în vârstă de 21 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat şi furt calificat. În fapt, la data de 13 martie 2024, Secţia 20 Poliţie a fost sesizată, de mai mulţi proprietari, cu privire la faptul că, într-o zonă din Sectorul 6, 16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamunile laterale sau lunetele sparte. În urma cercetărilor şi investigaţiior efectuate, s-a conturat ipoteza conform căreia faptele ar fi fost săvârşite de către un tânăr, în vârstă de 21 de ani”, anunţă Poliţia Capitalei.

ULTIMELE ȘTIRI

Cum plănuiesc rușii să protesteze duminică față de realegerea lui Putin? Susținătorii lui Navalnîi vandalizează buletinele de vot: „Acest vot e un act politic, un flashmob pentru a arăta că suntem mulți anti-Putin”

Alegătorii ruşi răspund apelului lui Navalnîi şi protestează împotriva dominaţiei lui Putin

Ciucă, întâlnire cu românii din Paris la Catedrala Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil şi Rafail

Cursuri secrete pentru a contracara „spălarea pe creier” în Ucraina ocupată

Vezi mai multe articole din categoria social

Poliţiştii transmit că tânărul ar fi încercat să sustragă bunuri din mai multe autoturisme, ar fi distrus geamurile a trei maşini şi ar fi reuşit sustragerea unui parfum, dintr-un autoturism, după ce, în prealabil, i-ar fi distrus şi acestuia geamul portierei. De asemenea, la adresa unde locuieşte tânărul, situată într-o localitate din judeţul Ilfov, a fost găsit un rucsac ce conţinea mai multe parfumuri, pe care acesta le-ar fi sustras, din autoturisme.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecatorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat şi furt calificat.