Potrivit IPJ Ilfov „la data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h”.

Poliţiştii au mai anunţat că „potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum şi la reţinerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

ULTIMELE ȘTIRI

Prințul Edward al Marii Britanii a împlinit astăzi 60 de ani. Regele Charles al III-lea l-a numit pentru o nouă funcție

Cine câştigă în războiul din Gaza?

La cine sunt cei mai mulţi bani? Un sfert din depozitele totale ale populaţiei sunt la peste 74.000 de români bogaţi, care au pus deoparte în bănci 16 mld. euro peste plafonul garantat de 100.000 de euro

Surse: senatoarea Diana Şoşoacă a rămas fără permis de conducere din cauza vitezei. Mergea cu 70km/h peste limita legală

Vezi mai multe articole din categoria politic

Senatoarea a susţinut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice şi a anunţat că va contesta decizia poliţiştilor.