Presa internațională nu-l vede pe Klaus Iohannis lider la NATO. Deja marile puteri europene îl susțin pe Mark Rutte, care ar știi ce să facă dacă Trump iese președinte, scrie Politico.

Primul Senat penal al Tribunalului Regional Superior din Munchen a inițiat extrădarea lui Cătălin Cherecheș.

Premierul României, Marcel Ciolacu anunță că România va adera la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică în 2026. Aderarea ar aduce o imagine mai bună în ochii investitorilor străini.

Ligia Deca nu ia în calcul reintroducerea tezelor școlare, după ce elevii de clasa a VIII-a au înregistrat luna trecută un record negativ la simularea Evaluării Naționale 2024.

Deputații francezi au dat undă verde acordului de securitate dintre Franța și Ucraina, semnat în urma cu o lună la Paris de Emmanuel Macron și Volodimir Zelenski.

Putin amenință Occidentul cu un război nuclear. „Suntem pregătiți. Armele există pentru a le folosi. Avem propriile noastre principii, dar nu ne grăbim spre un război nuclear”, spune Putin.

Castile de realitate virtuala Vision Pro, de la Apple, au fost folosite pentru prima data intr-o interventie chirurgicala, in Londra.

Un tratament mult așteptat pentru depresia post-partum a intrat pe piață. Prețul? 16.000 de dolari pentru un tratament de 14 zile.

Care e cel mai bun moment să spui „Da”? Ei bine, experții spun că în jurul vârstei de 25-30 de ani. Cuplurile care se căsătoresc după 25 ani au cu 50% mai puține șanse să divorțeze.

3 sferturi dintre adolescenții din SUA spun că se simt mai fericiți sau liniștiți atunci când nu au telefoanele la ei.

Cillian Murphy, vedeta din Oppenheimer, devine primul bărbat-icon al Casei de Modă Versace.

Ai grijă unde călătorești în țară. ANM emite avertizări cod galben de ceață, în special în nordul țării. În unele locuri, vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Putin amenință Occidentul cu un război nuclear. „Suntem pregătiți. Armele există pentru a le folosi. Avem propriile noastre principii, dar nu ne grăbim spre un război nuclear”, spune Putin.

Franţa vrea să atragă bancherii la Paris, dar are nevoie de schimbări în legislaţie, scrie Reuters.

Joe Biden şi Donald Trump obţin nominalizările din partea partidelor lor şi se îndreaptă spre prima revanşă a alegerilor prezidenţiale americane din ultimii aproape 70 de ani.

Elon Musk spune că proprietarii de Tesla pot să își transforme mașinile în Robotaxi și să facă bani din asta.

Regizorul Christopher Nolan a fost platit cu 100 de milioane de dolari pentru Oppenheimer, film care a castigat 7 trofee la Oscar.

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit cu faptul că jucăria o face să arate mai tânără cu 50 de ani.