Dreapta Unită va fi pe buletinele de vot pe 9 iunie. Înalta Curte de Casație și Justiție a validat alianța electorală Dreapta Unită, formată din USR – PMP – Forța Dreptei.

Iar CCR validează legea Ciolacu-Ciucă care-i scapă de închisoare pe evazioniștii de până la 1.000.000 de euro.

Cătălin Cherecheș este adus astăzi în România și va rămâne la penitenciarul Rahova 21 de zile, anunță ministrul Justiției, Alina Gorgiu.

Consiliul Național al Elevilor se opune propunerii colegilor din Constanța care cer eliminarea Bacalaureatului. Este esențial în educație, chiar dacă nu e perfect.

Personalul NATO se află deja în Ucraina pentru controlul armelor, pregătire militară și culegere de informații, dar nu în roluri de luptă, scrie El Pais.

Postul intermitent, una dintre cele mai populare modalități de a slăbi, te predispune la boli de inimă, arată un studiu din SUA.

Elon Musk neagă, într-un interviu, consumul excesiv de droguri, însă recunoaște că folosește ketamină, iar asta este în interesul investitorilor companiilor sale, spune el.

Cel mai popular youtuber din lume a bătut palma cu Amazon pentru un reality show care se va numi Beast Games. Vor fi 1.000 de participanți și premiul cel mare va fi de 5 milioane de dolari.

Tu ai făcut vreodată detox de la bărbați? „Boysober” e noul trend promovat de Generația Z pe TikTok. „Fără aplicații de dating, fără date-uri, fără foști și fără vreo situație amoroasă”.

Emma Răducanu a fost nevoită să se retragă de la Miami Open din cauza unei accidentări la spate.

Primarul capitalei, Nicușor Dan, anunță că au fost aprobate proiecte de investiții de 29 de milioane de lei pentru 5 spitale din capitală. Finanțarea se face prin PNRR.

Premierul francez vrea să reducă săptămâna de muncă la patru zile pentru părinții divorțați, astfel încât să se poată ocupa de copii.

Simona Halep joacă, diseară, cu Paula Badosa, în primul tur la Miami Open. Simona nu a mai jucat un meci oficial în circuitul profesionist de 569 de zile.

Nvidia concurează cu Boston Dynamics. Construiește roboți umanoizi dotați cu inteligență artificială generativă.

A fost publicat Ghidul Michelin 2024. Restaurantul Le Gabriel, situat într-un hotel de 5 stele cu vedere spre Grădinile Champs-Elysées, a primit 3 stele.

Brandul de cosmetice al Selenei Gomez, Rare Beauty, ajunge la vânzări de 2 milioane de dolari.

Audi a lansat unul dintre cele mai așteptate modele, SUV-ul Q6 e-tron. Vine în două versiuni cu preț de 75 de mii de euro, respectiv 94 de mii de euro.iar autonomia este de 625 de kilometri.