Nicolae Ciucă anunţă că PNL i-a sondat pentru Capitală pe Sebastian Burduja şi Ionuţ Lupescu, PSD îi vrea pe Gabriela Firea şi Daniel Băluţă.

Și tot Ciucă pariază pe Iohannis. Președintele PNL spune că președintele României are putea primi una dintre cele trei funcții negociate la nivelul UE.

Și Peste 80% dintre români consideră că reducerea mandatului preşedintelui la 4 ani este o idee bună, indică datele unui sondaj realizat de INSCOP.

Europa şi-a dublat importurile de arme în ultimii cinci ani, motivul principal fiind războiul din Ucraina, arată datele Institutului Internaţional de Cercetări privind Pacea din Stockholm.

Simona Halep a plecat la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate: Nu ştiu ce va fi, am emoţii, dar mă bucur că revin pe teren, este mesajul sportivei noastre.

Azi ai grijă să nu uiți umbrela acasă! Se schimbă vremea, în București cerul va fi mai mult noros și va ploua slab.

Și tot vremea ți-ar putea strica vacanța în Franța. Este cod portocaliu de ploi abundente şi inundaţii în sudul țării.

Bitcoin atinge un nou nivel record, peste 72.000 de dolari pe unitate.

Facebook va folosi inteligența artificială pentru a-ți recomanda videoclipuri mai bune. Asta însemnă că vei petrece și mai mult timp în platformă.

Oppenheimer a fost faVorit la gala Oscar. Lungmetrajul a căștigat 7 trofee, unul pt. cel mai bun film. Poor Things îl urmează cu 4 statuete.