Coaliția PSD-PNL se întâlnește AZI pentru a discuta lista comună la alegerile europarlamentare și candidatul comun pentru Primăria Capitalei.

Și tot azi Liderii Dreptei Unite depun o sesizare la Avocatul Poporului în care îi cer să atace la CCR Ordonanţa de Urgenţă dată de Guvern pentru comasarea alegerilor de pe 9 iunie.

Peste 5.000 de membri ai Federaţiei Solidaritatea Sanitară protestează astăzi în faţa Guvernului, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Muncii şi Palatului Parlamentului, principala cerință fiind creşterea salariilor.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, reafirmă că în România nu se pune problema reintroducerii obligativităţii serviciului militar. Tîlvăr spune că doritorii pot urma patru luni de pregătire militară.

Papa Francisc îl curajează pe Zelenski să scoată steagul alb. „Biserica este în prima linie a frontului, nu la 2500 de km distanță”, răspune dur președintele ucrainean.

Biden a strâns 10 milioane de dolari în 24 de ore după discursul său despre Starea Uniunii. Actualul preşedinte l-a acuzat pe Donald Trump că ameninţă democraţia.

Tiktok începe să piardă utilizatori sub 24 de ani în SUA. Tinerii renunță la platformă pentru că le afectează relațiile sociale și productivitatea.

Cum te îmbraci primăvara asta? Pielea rămâne în tendințe, dacă te-ai săturat de geaca biker, poți alege un trench sau un hanorac, dar cu glugă din piele.

FC Liverpool a remizat cu Manchester City, scor 1-1. Este ultimul meci pe care Klopp și Guardiola l-au disputat în Premier League. Klopp pleacă la finalul sezonului.

Și Oscarul merge la… Cillian Murphy pt. cel mai bun actor. Este primul trofeu din cariera artistului, totodată Cillian intră în istorie ca primul bărbat irlandez care primește această distincție.