Surpriză de proporții. România a câștigat procesul cu Gabriel Resources în dosarul Roșia Montană. Boloș cere reclamanților rambursarea cheltuielilor de judecată.

Toate școlile din Sectorul 1 al Capitalei vor fi dotate cu sisteme de alarmă care pot fi accesate de orice elev aflat în pericol.

Guvernul a aprobat noi investiţii de peste 1 miliard euro în Portul Constanţa.

Emmanuel Macron vrea să includă avortul în Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene.

Rusia și China ar putea construi o centrală nucleară pe Lună, scrie Le Figaro.

Ai chef de o vacanță între fete? Paris, Barcelona, Praga sunt destinațiile ideale pentru un city break, spune Traian Bădulescu. Iar dacă vrei ceva exotic, să știi că Bora Bora și Maldive rămân destinațiile favorite ale femeilor.

Nu știi cum să te mai îmbraci? Street style-ul de la Fashion Week te inspiră. Trench-ul bej, geaca de piele vintage și fustele creion sunt în tendințe.

La mai bine de 60 de ani după moartea ei, Marilyn Monroe reînvie cu ajutorul A.I. Digital Marilyn îți răspunde cu vocea și în stilul artistei.

Vrei să ajungi pe Lună? NASA angajează! Candidaturile pentru astronauți trebuie depuse până pe 2 aprilie.

După mai multe zvonuri, e oficial. Natalie Portman e din nou single. Actrița divorțează de Benjamin Millepieddupă 11 ani de căsnicie.

Bitcoin a atins pragul de 70k de dolari, un nou record. Creșterea se datorează cererii din partea investitorilor.

Premierul Ungariei îl susține pe Trump după întâlnirea din Florida. Viktor Orban spune că doar revenirea candidatului republican Trump la Casa Albă ar putea aduce pacea în Ucraina.

Iașul va avea acces la două autostrăzi, spune premierul Marcel Ciolacu.

Peste 74.000 de români cumulează aproximativ 16 miliarde de euro, adică un sfert din totalul depozitelor populației, arată o analiză ZF.

Franţa lansează în iulie o agenţie care să dezvolte Inteligenţă Artificială militară. La conducere va fi un fost angajat al Google.

Joe Biden spune că va semna proiectul de lege bipartizan care interzice în SUA aplicația TikTok .

6 din 10 adolescente se simt nesigure de cum arată și au încercat „diete extreme” la presiunea social media și a persoanelor de sex opus, potrivit World Vision România. 9 din 10 eleve vor în școli discuții despre imaginea corpului și presiunile pentru tineri din social media.

Ce-și doresc femeile? Știu, pare complicat răspunsul, însă un nou studiu arată că femeile care primesc mai multe îmbrățișări sunt mai mulțumite de relația lor.

Duo neașteptat pe scena din Los Angeles. Madonna şi Kylie Minogue au cântat împreună „I Will Survive” şi „I Can’t Get You Outta of My Head”.

O a doua parte a filmului Barbie ar putea deveni realitate. Șefa Warner Bros spune că ar face cu drag Barbie 2.

Carlos Sainz ratează Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, după ce a fost diagnosticat cu apendicită. Britanicul Oliver Bearman (18 ani) îl înlocuiește.