România câștigă procesul în dosarul Roșia Montană împotriva Gabriel Resources. Decizia vine după peste un deceniu de discuții.

89 de școli din toată țara apar pe lista clădirilor cu risc seismic grav – arată Ministerul Educației.Asta înseamnă pericol major de prăbușire în cazul unui seism mai mare de 7 grade pe scara Richter.

România rămâne „lider” cu o inflaţie de 4,7%, în timp ce în Cehia şi Bulgaria indicatorul se apropie de nivelul optim, 2%.

Peste 74.000 de români cumulează aproximativ 16 miliarde de euro, adică un sfert din totalul depozitelor populației – ZF.

Noua Zeelandă, Spania, Danemarca, Franța și Italia sunt țările cu cel mai bun echilibru între viața profesională și viața privată – conform BBC Travel.

Turcia se oferă să găzduiască un summit pentru pace între Rusia şi Ucraina, pentru a pune capăt războiului.

Fostul premier britanic Theresa May anunță că se va retrage din activitate. Va pune astfel capăt unei cariere parlamentare de 27 de ani.

Bitcoin a atins pragul de 70k de dolari, un nou record. Creșterea se datorează cererii din partea investitorilor.

Carlos Sainz, pilotul Ferrari, este înlocuit de Oliver Bearman, în vârstă de 18 ani, în cea de-a doua etapă a sezonului din Arabia Saudită. Pilotul spaniol suferă de apendicită, arată comunicatul Formula 1.

La ce ești atent când iei sfaturi economice din social media? 60% dintre postările de pe TikTok pe această temă conțin informații inexacte sau înșelătoare.

Un nou tip de turism este preferat de români. Oamenii din ţara noastră merg în număr tot mai mare peste graniţe pentru un tip de parc care în ţara noastră nu există: Dinsey Land, Preter sau Europa Parc.

53% dintre adolescente se simt nesigure de cum arată, iar 92% dintre ele își doresc ca școlile să organizeze discuții despre imaginea corpului, arată un comunicat Edupedu.

Maternitatea din Râmnicu Vâlcea va fi modernizată printr-o investiţie de aproximativ 12 milioane de lei, din fonduri europene, anunță preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Nvidia este pe cale să devanseze Apple. Îi despart doar 230 de miliarde de dolari.