Coaliţia PSD – PNL a ajuns la un acord pentru candidaturi comune la sectoare. Discuţiile privind candidatul la Primăria Capitalei se reiau luni, se conturează soluţia unui candidat unic.

Ministerul Sănătăţii anunţă că nu se modifică indemnizaţiile pentru medicii specialişti şi primari care efectuează gărzi.

20 de țări au denunțat oficial așa-zisele „alegeri” prezidențiale din Rusia. Din partea României semnează Titus Corlățean, Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului.

.„Respectul față de animale” devine materie pentru elevi. Proiectul pilot e implementat în şcolile din judeţul Ilfov.

Macron avertizează că ”securitatea UE şi a francezilor se joacă” în Ucraina şi îndeamnă la un ”salt” împotriva unui Kremlin care şi-a ”înăsprit tonul”.

Rusia a mutat arme nucleare tactice de la granițele sale în vecina Belarus, cu câteva sute de kilometri mai aproape de teritoriul NATO.

Elon Musk prezice că inteligența artificială va fi probabil mai inteligentă decât „toți oamenii la un loc” până în 2029, iar până anul viitor va atinge inteligența la nivel uman.

Distracția continuă la Poiana Brașov. Mahony mixează astăzi la Festivalul Massif.

H9. Ieși la o cafea în weekend și nu știi în ce să te îmbraci? Gigi Hadid te inspiră cu un outfit all black, format din bluză, sacou masculin, leggings și loafers.

Iga Swiatek, numărul unu mondial, s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în semifinalele Indian Wells, după ce fostul lider WTA Caroline Wozniacki a abandonat, joi, în sferturi.