Ciolacu și Ciucă s-au înțeles. După ore de discuții, coaliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul comun pentru Primăria Capitalei.

„Mark Rutte este o alegere greșită pentru NATO. Klaus Iohannis este cea corectă”, arată un articol scris în The Telegraph de românul Gabriel Elefteriu.

Nota 5 este noul 7 în strategia Ministerului Educației de a controla școlile după simularea Evaluării Naționale.

H4.Scoate-ți hainele de iarnă! Astăzi, vremea este rece, cu maxime cuprinse între 4 și 8°C. În capitală vor fi 7°C, vânt și ploi trecătoare.

Elon Musk neagă, într-un interviu, consumul excesiv de droguri, însă recunoaște că folosește ketamină, iar asta este în interesul investitorilor companiilor sale, spune el.

Personalul NATO se află deja în Ucraina pentru controlul armelor, pregătire militară și culegere de informații, dar nu în roluri de luptă, scrie El Pais.

Numărul 3 al Hamas, Marwan Issa, a fost ucis în timpul unei operațiuni israeliene săptămâna trecută, confirmă Casa Albă.

Un psiholog dezvăluie 4 semne subtile care arată că ai OCD. Analizezi profund gândurile, cauți multă liniște, finalizarea task-urilor durează mai mult, iar relația ta este afectată.

Tu ai făcut vreodată detox de la bărbați? „Boysober” e noul trend promovat de Generația Z pe TikTok. „Fără aplicații de dating, fără date-uri, fără foști și fără vreo situație amoroasă”.

Și de la detox la excese… Un mega fan „Dune” a văzut filmul de peste 200 de ori și a memorat scenariul. Americanul a văzut „Dune: Part Two” de 18 ori până acum.