Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă îl prezintă astăzi, în jurul orei 12:00, pe candidatul comun al Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu.

Pașaportul electronic românesc ocupă locul 15 la nivel mondial, permițând intrarea fără viză în 179 de țări,conform Henley Passport Index, anunță MAI.

Circulația pe Drumul Expres 16 se va deschide luna aceasta, anunță directorul general CNAIR, Cristina Pistol. Vorbim de 19 km dați în folosință.

Parcursul Simonei Halep la Miami Open se încheie în primul tur. Românca a pierdut în fața Paulei Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Peste o treime din directorii generali din România cred că organizaţiile lor au nevoie de reinventarea modelului de afaceri pentru a supravieţui în următorul deceniu, arată un sondaj al PwC.

Oamenii de știință de la Universitatea din Amsterdam spun că au reușit să elimine cu succes HIV din celulele infectate, folosind tehnologia de editare genetică Crispr, premiată cu Nobel.

Fuziunea nucleară va alimenta inteligența artificială – declară CEO-ul OpenAI, Sam Altman.

Liverpool folosește inteligența artificială pentru studiul jocului și a tacticilor adversarilor. Sistemul, numit TacticAI, a analizat până acum 7.176 de lovituri de colț executate de jucătorii de la Liverpool.

Bitcoin se joacă! Moneda virtuală a scăzut marţi cu 10.000 de dolari, ajungând sub 63.000 de dolari pe unitate, pentru scurt timp.

Producătorii filmelor „James Bond” s-au decis cine va fi următorul agent secret! Aaron Taylor-Johnson va semna contractul peste câteva zile.