Sofia Vergara și iubitul ei, chirurgul ortoped Justin Saliman, au fost surprinși joi seară în timp ce veneau de la un restaurant de lux din Beverly Hills, unde au luat cina alături de câțiva prieteni.

Starul Griselda, în vârstă de 51 de ani, a optat pentru o ținută neagră, elegantă, care să îi pună în evidență silueta. Sofia Vergara a purtat o rochie lungă, cu umerii goi și decupaje în zona bustului. Și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale cu toc înalt, o poșetă neagră și bijuterii prețioase.

Iubitul ei, Justin Saliman, a ales să îmbrace un tricou negru, o pereche de pantaloni tot negri, o jachetă de piele maro și încălțăminte maro.

Sofia Vergara a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de iubitul ei, alți trei bărbați și o femeie. În mai puțin de 24 de ore de la publicare, postarea a strâns peste 41.000 de aprecieri și peste 150 de comentarii.

Vedeta și-a anunțat divorțul de actorul Joe Manganiello, în vârstă de 46 de ani, în luna iulie, după opt ani de căsnicie.

Prima ieșire a juratei de la America’s Got Talent și a lui Justin Saliman a avut loc în octombrie 2023 la Funke din Beverly Hills, iar o sursă apropiată a artistei a declarat atunci pentru People că Sofia „se întâlnește și se distrează.”