O femeie a vorbit despre motivul pentru care și-a obligat soțul să facă test poligraf de fiecare dată când se întorcea acasă din oraș.

Debbi Wood, care a mai fost căsătorită de două ori și care a fost supranumită de atunci „cea mai geloasă femeie din lume”, a recunoscut că a mers să cumpere un test poligraf pentru soțul ei, pentru a-l testa de fiecare dată când se întorcea acasă din oraș, scrie Uniland.

Totul a pornit atunci când cei doi au început să se întâlnească, locuiau departe unul de celălalt și nu își oficializaseră relația, iar Steve se mai vedea și cu altcineva.

Pe lângă faptul că femeia îl obliga de fiecare dată să facă un test poligraf, Steve era supus și unor restricții în ceea ce privește ceea ce are voie să vadă la televizor.

„Într-o seară, la televizor a apărut o reclamă la un aparat de ras pentru femei și m-am panicat la gândul că Steve se uita la model. Singurul lucru care m-a liniștit a fost să-i interzic să se uite la orice program în care apar femei”, a spus Debbi.

Ea a explicat că poate „înțelege un bărbat care admiră pe cineva frumos, pentru că toate femeile au o frumusețe interioară și una exterioară”, dar are o problemă atunci când bărbații încep să aibă fantezii sexuale cu o altă femeie.

Totuși, există o explicație pentru motivul pentru care Debbi simte o gelozie

Sindromul Othello este o tulburare psihotică caracterizată prin iluzia infidelității sau gelozie