Rob Kardashian a primit o serie de mesaje frumoase și emoționante de la familia sa cu ocazia zilei sale de naștere.

Duminică, cel mai tânăr dintre copiii lui Kris Jenner cu regretatul Robert Kardashian a împlinit 37 de ani, iar surorile și mama sa i-au transmis o serie de mesaje emoționante pe rețelele de socializare, potrivit People.

„Ești cel mai incredibil fiu pe care o mamă și l-ar putea dori vreodată și unul dintre cei mai iubitori, generoși, buni și grijulii bărbați pe care i-am cunoscut vreodată”, a scris Jenner, în vârstă de 68 de ani, pe Instagram, în timp ce a distribuit un carusel de fotografii adorabile din copilăria lui Rob și o fotografie dulce cu el alături de răposatul său tată.

Khloé Kardashian a împărtășit și ea o urare la fel de emoționantă pe Instagram.

„Robert, nu aș putea fi mai mândră sau mai onorată să spun că sunt sora ta. Nu aș putea fi mai mândră să trăiesc viața alături de tine. Nu aș putea fi mai norocoasă că pot să te sun oricând vreau și să vorbim despre absolut nimic. Și partea cea mai tare este că tu chiar răspunzi la telefon pentru mine, ha! Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru relația noastră și pentru relația pe care copiii noștri ajung să o aibă. Ești cel mai bun frate”, a scris ea.