Aceasta a urmat lansării a 35 de drone ucrainene împotriva a opt zone din Rusia, a declarat Ministerul rus al Apărării. Dronele au declanşat un scurt incendiu la o rafinărie de petrol.

Ministerul rus al Apărării a postat duminică pe aplicaţia de mesagerie Telegram că 17 drone au fost distruse deasupra regiunii Krasnodar din sudul Rusiei, patru deasupra regiunii Moscova, iar restul deasupra altor şase regiuni.

Preşedintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, a mulţumit forţelor sale militare şi serviciilor de informaţii pentru noile „capacităţi cu rază lungă de acţiune” în discursul său video nocturn de sâmbătă, fără a menţiona atacurile raportate de către forţele naţiunii sale.

Moscova acuză Kievul de sabotaj electoral odată cu atacurile sale din ultimele zile asupra infrastructurii ruseşti, una dintre cele mai ample operaţiuni aeriene pe teritoriul rusesc de când preşedintele Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei vecine, în urmă cu doi ani.

ULTIMELE ȘTIRI

Cum plănuiesc rușii să protesteze duminică față de realegerea lui Putin? Susținătorii lui Navalnîi vandalizează buletinele de vot: „Acest vot e un act politic, un flashmob pentru a arăta că suntem mulți anti-Putin”

Trump prezice sfârşitul democraţiei americane dacă va pierde alegerile din 2024

VIDEO Vulcanul din Islanda a erupt din nou / Poliţia islandeză a anunţat că a declarat stare de urgenţă pentru zonă

Banca Transilvania limitează sumele transferate prin intermediul serviciului de transfer instant, administrat de Transfond. Soluţia, temporară, a fost aplicată din cauza creşterii tentativelor de fraudă online în România

Vezi mai multe articole din categoria externe