„Am fost astăzi (marţi – n.r.) la Câineni, la organizarea de şantier a constructorului Lotului 2 al autostrăzii Sibiu-Piteşti, pentru un bilanţ cu privire la evoluţia lucrărilor pe acest tronson. Pentru o bună colaborare, la această întâlnire, alături de constructorul Mapa Cengiz, au fost invitaţi reprezentaţi ai instituţiilor publice de la nivelul judeţului Vâlcea: Instituţia Prefectului, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Primăria Racoviţa, Primăria Câineni şi personalul tehnic din cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea. Acest tronson de autostradă este cel mai dificil, cu o lungime totală de peste 31 km. Pe această secţiune se vor construi 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri şi 1 ecoduct în zona Lazaret”, declară preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

ULTIMELE ȘTIRI

Locurile din casa ta care te-ar putea îmbolnăvi grav. Ce probleme de sănătate poți avea din cauza prafului

Kievul va primi o finanţare de 6 miliarde de euro din partea UE în cadrul mecanismului pentru Ucraina

SUA anunţă un nou ajutor militar de 300 de milioane de dolari pentru Ucraina

Rădulescu: Autostrada Sibiu Piteşti, proiect de o importanţă majoră pentru Vâlcea şi pentru România

Vezi mai multe articole din categoria politic

El spune că a primit asigurări din partea constructorului că proiectarea se va termina curând şi că lucrările efective vor începe în această primăvară.

„De asemenea, în urma discuţiilor, am solicitat să se ia măsurile necesare pentru a evita crearea de ambuteiaje în zonele prin care trec utilajele constructorului. Aşa cum am mai spus, autostrada nu trece pe deasupra judeţului, este un proiect de o importanţă majoră atât pentru Vâlcea, cât şi pentru România şi mă interesează ca lucrările să fie finalizate la termenul stabilit”, încheie Rădulescu.