„Mă bucur foarte mult că am primit această decizieppe

ULTIMELE ȘTIRI

Trucurile virale pentru curățenia de primăvară pe care toată lumea trebuie să le evite. Ce sfaturi oferă experții

Facebook şi Instagram revin după o întrerupere globală de peste două ore

Escroci români şi bulgari, prinşi înşelând cu metode specifice mafioţilor. Spaniolii au destructurat o organizaţie care făcea milioane de euro

ITIA confirmă reducerea suspendării Simonei Halep: Jucătoarea este liberă să îşi reia activitatea de astăzi

Vezi mai multe articole din categoria politic

El reaminteşte că la Congresul ppeppe

„Avem prezenţi în Bucureşti 13 şefi de stat şi guvern, avem 740 de reprezentanţi ai mass-media acreditaţi la acest eveniment, iată importanţa pe care o reprezintă Congresul ppe

Preşedintele PNL spune că, în 2007, România a devenit membru cu drepturi depline al UE şi în acel moment, aspiraţiile erau cu totul altele şi decalajele erau destul de mari între ţara noastră şi UE.

„Astăzi discutăm de un context total diferit, de o Românie care a reuşit prin angajamentele politice să evolueze. (…) Semnul sub care se desfăşoară acest congres este unul al unităţii, al solidarităţii şi al deciziilor pe care trebuie să le luăm pentru cetăţenii României, pentru tot ceea ce înseamnă siguranţa şi securitatea în perioada următoare, şi pe termen lung”, a mai spus Nicolae Ciucă.

De asemenea, Nicolae Ciucă a arătat că dezideratele Congresului ppe

La rândul său, preşedintele ppeppeppe

De asemenea, el i-a lăudat pe eurodeputaţii Rareş Bogdan şi Siegfried Mureşan.

„România trebuie să pună oameni competenţi în Parlamentul European. România va decide dacă va avea o echipă puternică sau îşi va irosi voturile pe extremişti. Îndemnul nostru e să trimiteţi oameni competenţi în Parlamentul European”, încheie Weber.