Paznicul Primăriei Prunişor din judeţul Mehedinţi, un bărbat de 61 de ani, a fost bătut joi noapte chiar de primarul localităţii.

Edilul ar fi fost în stare de ebrietate şi l-ar fi lovit pe bărbat pe motiv că nu votează cu el la alegerile locale din 9 iunie.

„Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”, a declarat jurnaliştilor din Mehedinţi bărbatul care a fost atacat de primarul comunei Prunişor.

Potrivit victimei, edilul era însoţit de viceprimar care ar fi încercat să aplaneze conflictul.

Poliţiştii din Şimian au fost chemaţi imediat la faţa locului.

„La data de 14 martie a.c., ora 23.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi de un bărbat de 61 ani, din comuna Prunişor, despre faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Bărbatul rănit a fost dus de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, iar poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.