Accidentul în care un tânăr a murit vineri după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe raza localităţii Petreşti a avut loc cu câteva ore înainte ca trupul neînsufleţit al şoferului să fie găsit, la circa 12 metri de maşina răsturnată.

Inițial, anchetatorii neidentificând iniţial cadavrul acestuia.

„Azi noapte, la ora 04.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un şanţ de pe strada 1 Mai din Petreşti. Echipajul mixt, format din poliţist şi jandarm, deplasat la faţa locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori, poliţiştii deplasându-se inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale. În această dimineaţă, în jurul orei 08:00, cadavrul unui tânăr de 20 de ani, din Sebeş, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie înaltă, la o distanţă de aproximativ 12 metri”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Pompierii militari din Sebeş au fost solicitaţi vineri dimineaţa să intervină pentru acordarea primului ajutor medical şi asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe raza localităţii Petreşti, unde un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile.

După ce forţele de intervenţie au ajuns la locul producerii accidentului, au identificat un tânăr, ieşit din autoturism, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Accidentul a avut loc pe un carosabil umed, lângă o firmă de monumente funerare.