„Nu ar trebui să uităm niciodată că războiul este întotdeauna o înfrângere, nu putem continua în război, ar trebui să facem toate eforturile pentru a media, pentru a negocia sfârşitul războiului, să ne rugăm pentru asta”, a spus suveranul pontif în scurtele sale remarci de la finalul audienţei, referindu-se la războiul din Ucraina şi la conflictul israeliano-palestinian, notează Reuters.

Papa Francisc, în vârstă de 87 de ani, care are probleme de mobilitate şi care a suferit în ultimele săptămâni de răceli şi accese de bronşită, a sărit încă o dată peste citirea majorităţii textelor pregătite în prealabil pentru audienţă.

ULTIMELE ȘTIRI

Trump își îndulcește discursul cu privire la NATO, după ce a afirmat că „Rusia poate face ce vrea”: „Dacă voi fi reales, SUA vor apăra NATO 100% dacă statele membre își îndeplinesc obiectivele de apărare”

Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL, a discutat cu naşul său de cununie, Băsescu: Mi-a explicat de ce nu e bine să fac asta

Schimbare la 180 de grade. Negoiţă, după ce marţi a spus că Piedone chiar ştie administraţie: Mult succes, Cătălin Cîrstoiu

Candidatul PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu: Bucureştiul suferă de cancer. Îl putem face sănătos

Vezi mai multe articole din categoria externe

El a delegat această sarcină unui asistent, spunându-le credincioşilor că a fost nevoit să îşi limiteze vorbirea în public.