Purtătorii de ochelari se confruntă la orice pas cu impedimente legate de vedere, cauzate de diverși factori de mediu.

Trecerea de la o temperatură la alta, praful, umiditatea sau razele puternice ale soarelui pot întrerupe orice activitate din cauza faptului că lentilele fie se aburesc, fie rețin o cantitate mare de praf, fie pe suprafața lor apar urme lăsate de apă. Din fericire, tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo rezolvă cu succes toate aceste probleme.

Mai mult decât performanța lentilei de a asigura o vedere clară, există beneficii suplimentare de care purtătorii de ochelari au nevoie pentru a-și desfășura activitățile preferate în aer liber și nu numai.

Cu toate acestea, anumiți factori de mediu pot sabota buna dispoziție a purtătorilor de ochelari atunci când lentilele împiedică vederea. Iată care pot fi acești factori:

Soluția pentru toate aceste fenomene vine de la noul și cel mai avansat tratament antireflex pentru lentile – Hi-Vision Meiryo de la HOYA. Rezultat a peste șaizeci de ani de cercetare a tratamentului antireflex, Hi-Vision Meiryo reprezintă soluția de ultimă generație pentru o vedere cât mai clară în orice condiții, oferind o calitate a vederii de neegalat.

Beneficiile noului produs oferă o viață mai lungă ochelarilor și posibilitatea de a avea mai multă libertate de mișcare, ochelarii făcând față cu brio oricăror condiții. Iată numai câteva dintre beneficiile tratamentului antireflex de la HOYA:

TESTEAZĂ SIMULATORUL DE BENEFICII pentru a confirma performanța lentilelor care beneficiază de tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo.

Calitate marca HOYA Vision Care, lider mondial al inovației în domeniul optometriei

În cei peste șaizeci de ani de activitate, HOYA și-a consolidat poziția de lider mondial în inovația optometriei. Produsele sale, rezultat al unor eforturi de cercetare susținute, constituie o schimbare benefică în viața purtătorilor de ochelari, oferindu-le soluții superioare pentru o vedere mai clară, un plus de confort și stare de bine.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți români să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

Află care este cel mai apropiat centru de optică partener HOYA Vision Care.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod

independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.