ChatGPT nu îţi mai dă răspunsuri doar sub formă de text. Acum îţi şi vorbeşte, pentru a putea să te ajute chiar şi atunci când te afli în mişcare.

Noua funcţie „Citeşte cu Voce Tare” îţi permite să asculţi răspunsurile, nu doar să le citeşti. Acum, ChatGPT poate vorbi în 37 de limbi diferite şi vine cu cinci opţiuni de voce. Este perfect pentru când eşti pe drum şi ai mâinile ocupate. Fie că foloseşti versiunea web sau aplicaţia mobilă, ChatGPT este gata să îţi vorbească.

ULTIMELE ȘTIRI

Premiile Oscar 2024: Lista completă a câștigătorilor. „Oppenheimer”, marele câștigător al serii. Cillian Murphy a câștigat premiul pentru „Cel mai bun actor”, Christopher Nolan pentru „Cel mai bun regizor”

Premiile Oscar 2024. Oppenheimer a luat caimacul: 7 statuete. Cei mai buni actori au fost desemnaţi Emma Stone şi Cillian Murphy. Cel mai bun film străin a fost ales „Zona de interes”

Războiul din Ucraina, ziua 747. Avansul Moscovei continuă, dar Kievul răspunde apelului Papei: steagul nostru este galben şi albastru, nu alb

Ion Cristoiu: Mareşalul Antonescu e convins că indicaţiile sale sînt înmormîntate de cum au fost date

Vezi mai multe articole din categoria social

Pe dispozitivele mobile ţii apăsat pe text şi se deschide un player „Citeşte cu Voce Tare”. Aici poţi reda, pune pe pauză sau reîncepe lectura. În versiunea web, vei vedea o iconiţă cu difuzor sub text, care activează citirea. Este uşor de folosit, indiferent de dispozitivul pe care îl preferi.

Această funcţie transformă modul în care interacţionăm cu ChatGPT. Nu doar că îţi permite să asculţi răspunsurile în timp ce faci alte lucruri, dar oferă şi accesibilitate sporită pentru persoanele cu dizabilităţi vizuale. Plus, cu auto-detectarea limbii, ChatGPT va citi răspunsurile în limba promptului tău. Este un pas mare în direcţia unui A.I. mai multimodal şi mai accesibil.

Aşadar, indiferent dacă eşti acasă, la birou, sau în mişcare, ChatGPT este mai pregătit ca niciodată să îţi fie alături, într-un mod cu totul nou şi personalizat.